Server i molnet

Sov tryggt...

Har ni en eller flera servrar som ni vet lever på övertid och gör att ni kanske inte sover helt tryggt på natten. Låt oss hjälpa er och flytta den till molnet, till det publika molnet eller hybridmolnet. Med server i molnet får ni en egen virtuell server där vi tar ansvar för drift och underhåll.

molnserver2

Fullt övervakade och hanterade
Windows-och Linux-servrar

Vi erbjuder fullt övervakade och hanterade Windows- och Linux-servrar.  Antingen produceras de i vårat eget datacenter i Sverige eller i publikt datacenter i Tyskland. Olika förutsättningar avgör vad som passar er bäst, om kostnadseffektivitet är en viktig parameter är publika molnet att rekommendera. Om det finns absoluta kvar på lokal närvaro och kontroll så startar vi upp er virtuella server i vårat egna datacenter.

Windows-server i publika molnet

Vill ni ha tillgång till en Windows-server snabbt och enkelt så välj denna server, beställ och ni är i gång på någon timme. SLA 99,95%.
Pris från 799 kr/mån

Linux-server i publika molnet

En Linux-server kan användas till mycket, en server för FTP, WordPress eller annat som ni har behov av. Kontakta oss så hjälper vi er att komma i gång.
Pris från 199 kr/mån.