Om oss

Molnstruktur, din "one-stop-shop"

Vi lever i en värld där framgång och utveckling är helt beroende av tekniska hjälpmedel och teknisk innovation. Det öppnar för en potential som är oändlig att skapa värde med teknologier som förändrar och utvecklar marknader, genererar nya affärsstrategier där förbättrad kundnytta bidrar till att imponera på era kunder.

Molnstrukturs mål och vision är att vara en ”one-stop-shop” för all IT som ett företag behöver för utveckla och driva verksamheten effektivt, där våra tjänster lyfter verksamheten för att ni ska vara lite före konkurrenterna.  Erfarenheter från storbolagens storskalighet och processer, erfarenheter från kundsidan tillsammans med Molnstrukturs värdegrund gör att vi kan erbjuda tjänster till allt från små till stora bolag med snabbhet och precision.

För att vara effektiva jobbar vi med mycket standardiserade tjänster och automatisering, vilket gör att vi kan lägga mer tid på kundanpassade lösningar eller en kombination av dessa, för att möte behoven på den hybrid-värld vi lever i nu.

Värdegrund:

Ägare och grundare

Molnstruktur grundades i februari 2018 av mig Lars Göransson. Jag kommer från Malung och har efter några omvägar via Borås, Borlänge, Bromma och Uppsala landat i Knivsta där jag bor med min familj. 

Efter flera år med jobb på både leverantörssidan och beställarsidan, var målet klart att ta ett kliv vidare. Att leverera it-tjänster som håller världsklass, med engagemang och intresse för kundernas behov och utmaningar. Vi finns för att underlätta i den digitala världen för allt från egenföretagare till stora bolag. 

Bara att höra av er om ni är intresserad av samarbeten, har projektfunderingar, tekniska utmaningar eller bara vill snacka lite! 

Finns på Lindkedin

Hoppas vi hörs snart! Hälsningar Lars

Scroll to Top